Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsvemodstankar

 

ett vemod lägger sitt tunga dok över kvällen
som mörknar mot höst
det slags vemod
som får barnasjälen i mig att vilja
springa fort fort hem
vara snäll
göra allt bra som blev fel
och säga: jag menade inte det!

vuxenmänniskan i mig
suckar resignerat
- det hjälpte inte ens då

och gör sig en kopp varmt kaffe

snart kommer sömnen
den välsignade





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-05 20:13



Bookmark and Share


  Anna*
Nej, det fungerade inte ens då och definitivt inte där inget möte är möjligt. Bra!
2010-09-06

  Johan Bergstjärna VIP
Så där känner jag mej också idag ... snart natt, snart sköna drömmar... förhoppningsvis, men först ett varmt bad och en öl!
2010-09-05

  etthjärtaäralltidrött
Exakt så. Tack! Jag gör lite te tror jag...
2010-09-05

  Carola Zettergren
Hur man än vänder sig så... suck! Vemodigt så det förslår..
2010-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Men det är en skön känsla.
Och att reduceras, liksom minimeras...
Bli det där badrocksbarnet...
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger