Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, du, gubbe lilla!

Min storhetstid är över
nu skriver jag pamfletter för medelklassklöver
och övar min konversation med grodindikator som kbt-metod
Hursomhelst - det är ett overload.
Jag chappar och kastar rustningen på högen.
Men ett är sant och säkert: Jag röstar aldrig på den högern.




Fri vers av Janjohan
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 21:17



Bookmark and Share


  syster
Word.
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan