Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag mist 5 av mina närmsta vänner och familj under en kort period i mitt liv... Finns det snart inga ord kvar att nämna, den sorg jag känner. Det mitt hjärta säger är rätt men min omgivning fel. Carpe Diem


Längtan

Till toner av tusen tårars sång
tar jag farväl av er mina älskade.
Ni som lyfts under änglars mjuka vingar
för att färdas dit kärleken är evig.

i mina ögon lyser ni fortfarande starka
i mitt hjärta förevigade av min kärlek.
Och i nattens tystnad
talat jag med er var kväll.

Viskar om min saknad
min längtan att få hålla om er ännu en gång.
Att säga allt det där som aldrig yppades
den natten mitt hjärta gick i tusen bitar.

Och nu i höstens ensamhet
kan jag ibland höra er kalla på mig.
Ropa mitt namn och be mig följa
kanske blir det så

att saknaden är för stor.




Fri vers av Nichlas
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 10:21



Bookmark and Share


  karamellen
Vackert och vemodigt Nichlas. Som alltid....
2010-09-13

  Missi VIP
Otroligt gripande. Jag förstår inte hur du ens kan sätta ord på din smärta, det är strongt av dig. Om jag ska ge dig några ord av tröst, så blir det genom Jarl Hemmer som skrev:

"Bygg dig nya broar!
Lär dig gå för andra gången,
upprätt,
fast du känner faran och din egen
tyngd
Bli med solen vän,
men också med de svarta djupen!"
2010-09-06

  Aspergergirl
Åh, vilken sorglig och känslosam dikt. Mycket vacker och fängslande.
2010-09-06

  Postgård
med stor respekt
beskriver du stolt, med en stor
kärlek, ödmjukhet och saknad
för stor

förlusten av dina kära

Starkt!

"Ni som lyfts under änglars mjuka vingar
för att färdas dit kärleken är evig."

håll ut
stanna kvar
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas