Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens du


tänk att du
inte förstått
förrän nu

inte ens du
som stod
på balkongräcket
när du blev lämnad
av din fru

vad var det
som var så svårt
att fatta?

tänk efter lite...
när såg du mig senast
skratta?

när gjorde jag senast en låt
som gick i dur?

så konstigt att du
inte förstått

förrän

nu















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-06 11:32



Bookmark and Share


  walborg
Fin rytm, samt innehåll.
2010-09-06

    Max Poisé
Snyggt rim som flätade skönt rakt igenom!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP