Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en antologi




Passion

 

passion
skulle temat vara
och jag pejlade mina djup
men där var allt dött

jag fann lite hemtrevnad på ytan
liknöjda tidsfördriv
en sval lättnad

till min måttliga förfäran såg jag
att jag inte brinner mer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-06 22:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hmmm... av någon anledning tror jag inte riktigt på det där, inte helt igenom!:)
2010-09-06

  Caprice! VIP
När till och med förfäran är måttlig - då är det verkligen illa!
Men jag känner igen känslan. Vältvinnade ord, de välter inte i första taget. ;-)

Vad är det för antologi?
2010-09-06

  Johan Bergstjärna VIP
Men det som en gång brunnit kan alltid lockas att brinna...
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger