Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som inte stämmer


det är nåt som är fel
nåt som inte stämmer

skuggorna faller
åt olika håll

ser höst
i mitt högra öga
vår i det vänstra

hör ljudet av fotsteg
på skare

känner svetten rinna
över mitt nakna bröst

får kallsupar
när jag andas

och blir hungrig
av att äta
törstig av att dricka

hundskall lämnar min strupe
när jag försöker tala

får svindel
trots att jag ligger ner
på den nyklippta asfalten

som regnet lämnar
uppåt

nåt som inte stämmer

hatet kommer utifrån
den här gången

ser mig själv
som en ganska hygglig prick

en rätt så vettig jävel

och helt plötsligt
känns det fel
eller åtminstone inte
fullt så nödvändigt



att dö



för tillfället...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 905 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-09-07 12:37



Bookmark and Share


    blackspades
Fantastiskt skrivet!
2011-04-17

  ingen
grymt bra!
2010-10-31

  firefire
genialiskt skrivet! me like!
2010-10-12

  Fånga dagen
Mycket bra och snyggt poetat gillar tonerna känslorna i dikten och sinnen som står vidöppna
mvh Anna-Karin
2010-09-07

  Anna*
Skitsnyggt! Gillar! Lev och må gott!
2010-09-07

  * MARY *
Skit braaaaaaa !
2010-09-07

  HQ
"ser höst
i mitt högra öga
vår i det vänstra"

Underbara rader ur en mycket fint komponerad text.
Vackra och motsägelsefulla liknelser som kittlar fantasin.
Det är kanske något som inte stämmer med mig med, för i min värd
är faktiskt den här texten lite hoppfull.
2010-09-07

    Bodil Sandberg
Säger som föregående ordare här nedanför..helt enkelt bedårande skrivet!sparas på störtom
2010-09-07

  Regn & Grus
Fantastiskt livfull och helt bedårande skönläst!
2010-09-07

    Max Poisé
Något som inte stämmer
med att du inte fått kommentarer på denna
brilianja text som bara skjuder av härligheter!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP