Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En symfoni till dig

Du gjorde det igen
du lyckas med en blick
få orden spelas
likt en trådskör symfoni

perfekta toner darrar
genom luftens
slöjor
över havets smekande vågor

du får mitt hjärta dansa
vals genom nattens
stormar
du får min glädjes blomma
födas stark och klar

stå vacker i var vind
som smeker
bort tårar ifrån månens kind

du gjorde det igen
en blick från dina havsblå
ögon
och jag föds i varje droppe
utav havets längtan
jag blommar liksom ängens
blommor

jag blir en ros
utsprungen
ur styrkans hand
var gång din blick mig möter

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-07 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en förunderlig kraft i denna dikt som berör.
Mycket vacker!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~