Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt uppdrag

 

kroppen ber om nåd
nu ringer larmklockor i hörselgången
värk bryter

det kan inte hjälpas

livet påstår att det har ett uppdrag
inte för att jag förstår
men det ser angeläget ut

"tjäna till" och "vara bra för"
ska till soptippen
de ligger annars här och möglar

livet knakar stelt och gnisslar
men det svarar på signaler
och jag röjer






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 22:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Känslan känns igen, du skriver om det på ett sätt som känns intressant, kroppen och livet hänger ihop så länge de sitter ihop inför sin livsuppgift. Livet är ju liksom ett uppdrag...
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger