Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkväll

Snön yr för vinden och har redan bildat djupa drivor.
Kylan smyger sig in genom otäta fönster och springor
Brasans sken gör rummet vackert
Stearinljuset låga skapar vackra siluetter
Konjakskupan är som gjord för handen
Den guldfärgade vätska värmer i natten
Dina ögon ger löften om bättre tider
Fällen är varm och mjuk




Fri vers av Laila Nilsson
Läst 233 gånger
Publicerad 2010-09-07 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laila Nilsson