Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla gåtfulla barn


Dina ögon är så fulla av liv, så ljusa och hoppfulla
De har en gåtfull glimt med stänk av bus och glädje
vad gömmer sig inom dig
Vem kommer du att bli
Leendet öppnar mitt hjärta. Det slår ett extra slag
Önskan är så stor, så stor, att kunna få hålla dig i min famn
Viska något i ditt öra, stryka handen över ditt hår
Skulle vi ha den där känslan av ” bara vi”
Skulle du kanske le till svar
Frågorna trängs om varandra i ett ända kaos
Smärtan bubblar hastigt upp igen
Värken blir övermäktig och saknanden så stor och svart
Handen skakar till så att kortet nästan faller till golvet
Ställer sakta tillbaka ditt foto på spishällen medan tårarna tyst rinner ner för kinden
Undrar stilla, kommer vi att mötas, kommer du då att förstå
Jag älskar och saknar dig så
Trots att vi aldrig någonsin mötts
Du lilla gåtfulla barn




Fri vers av Laila Nilsson
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 22:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig bespegling i känsla o mening, av miraklet däri
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Laila Nilsson