Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om livet


Fixa bara:
Barndomen
tonåren
utbildningen
karriären
Man, barn
Och du får Lycka???




Fri vers av Laila Nilsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-09-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laila Nilsson