Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuven


Dagen är så ljus, så full av värme
Allt är så underbart perfekt
Kärleken finns där med fjärilar och allt
Mor ser på mig och ler
Barnen skrattar och ropar: jag älskar dig
Kroppen lyder minsta vink
Blir ständigt tillfrågad, jag är betydelsefull
Jag är rik på livets gåvor

Kan någon tala om för mig vilken sekund det var som natten kom smygande och tog allt ifrån mig




Fri vers av Laila Nilsson
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 13:35



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gripande! Jag blir tagen av denna lilla dikt. Mycket bra!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Laila Nilsson