Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mor, ängeln

Jag känner din närvaro när botten är nådd

Du smeker min kind när jag fäller en tår

När sömnens ljuva dvala uteblir, förnimmer jag ibland din doft

Oroa dig inte, säger du tröstande



Jag vet att du en dag, med vidöppen famn, springer mig till mötes

Vi möts på de gröna blomsterklädda kullarna

Där luften är klar och ren

Där solen strålar värmer oss och ingen frost oss når



När klockan ringer så vet jag att du är där





Fri vers av Laila Nilsson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-16 17:25



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
En värdig hyllning till en mor.
En mor som är allt.
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Laila Nilsson