Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 september 2010


Är det stöld av ord

om man skriver
- jag orkar inte leva.

In-pulsiviteten har
slutat
bo
i mina vener.

Är det stöld av ord,
att skriva
- det har rasat krig i huset.

De säger att blod
är tjockare än vatten,
jag faller i bitar
då jag fryser.

Är det stöld av ord,
om man skriver
- jag älskar dig.

Men blod fryser inte till is,
det koagulerar.

Är det stöld av ord,
att skriva
- du äger inte mig.

Jag är
vatten,
is
och ånga.

Är det stöld
om man skriver
- det har rasat krig i mig.

Vi kan inte vara
en familj,
då jag är is
och ni är blod
som stelnat.

Är det stöld av ord,
att skriva
- jag vill vara fri.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-08 12:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så stjäl då...i så fall.
2010-09-18

  nougat_nisse
verkligen snyggt!
2010-09-08

  scandal
underbart! jag njuter av varje ord!

tack!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy