Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fwPw


Behöver vi Kritik?

människan behöver inte tillrättavisningar
för att driva framåt,
vi behöver kärlek!




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-08 19:35



Bookmark and Share


    Jane S VIP
tillrättavisningar, vad är det?
kärlek vad är det?
det är frågor som ställs inför din text!
2010-09-09

  Anders Nordlander VIP
tillrättavisningar gillar jag icke, men väl att man visar på alternativa vägar, det är att bry sig om. Kärleken bör lysa igenom i varje stund, det har du så rätt i. Det är inte att vara slätstruken.
2010-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Den sortens kärlek som bara tillåter allting och aldrig sätter ned foten betackar jag mig för.
Den är i själva verket slapphet och släpphänthet.
Kärlek utan sanning är horeri.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé