Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010....


Porrpung och Lactal.....





Pungen ska rakas
och
fittan ska rakas
och smörjas in med Lactal.....

längtar tillbaka
till den tiden
då en pung
fick se ut som en pung

och

en fitta fick se ut
och lukta
som en fitta
ska lukta




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-08 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP