Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara kär gör ont!


Jag fick dig tillslut

Det är ovant


jag är van att kämpa
jag är van att förlora
jag är van att gråta

Vad ska jag göra nu?

Jag stänger av mobilen
för jag orkar inte vänta
på ett meddelande från dig
vill inte mötas
av en tom display

Jag stänger av chatfunktionen
på facebook
slutar vara inloggad på msn
för det gör så ont i mig
om du inte tar kontakt

Det är så ovant

jag är nämligen inte van
vid det här -
att få som jag vill

Du är fortfarande osäker
det känner jag
det är som jag hör din oro
känner din ambivalens
och jag vill inte putta dig över kanten
så jag låter dig styra tempot

och jag vet det går inte ihop
jag har dig ändå gömmer jag mig






Fri vers av Bevingad
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-08 18:28



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Mm. jag med, ryser!
2010-09-25

  Emelia
åh.. ryser
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad