Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömstället




under granens låga gren verk
en sensommardag vaknar
en solstrimma faller in
jag kisar mot ljuset
fångar solen modigt
öppen hand
samlar
värmen
nynnar orden stilla
gömmer
dagen
min bädd är skogens,
lånad




Fri vers av Myself
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-08 22:09



Bookmark and Share


  Anna*
Å, så vackert! Jag längtar ut i naturen och dess läkande verkan.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself