Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mixed English & Swedish Dubble

När i Bibeln nämns
tennis först? När Josef served
in Faraos court!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 20:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Måste ha varit först förekommande i den norska utgåvan, jag har inte hittat det än...
jag älskar förstås för det mesta dina kluriga texter, litet som barnets nyfikna lek med det nya brädspelet alfascrabble
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt