Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
222


Endast din kärlek kan ge mig vingarna tillbaka



"För tjugosju dagar sedan

såg du in i mina ögon,
kysste mig och andades liv i allt som somnat

gått i dvala för att aldrig vakna igen, aldrig såra."



Tvåhundratjugotvå dagar senare vet jag att jag inte kan älska utan dig.

Som en vingklippt fågel har även jag blivit av med en del av mig.

Väck mig till liv och andas genom min transparenta hud.

Endast din kärlek kan få mig att flyga.




Fri vers av Gråsparven
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 11:48



Bookmark and Share


  Fredric
Du skriver oerhört vackert.... x3
2011-04-27

  Matilda E. Stridsberg
Väldigt vacker!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparven
Gråsparven