Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslocentrifugen

Dina ord smeker som ljumna vindar
i en reinkarnerad känslogård.

Vokabulär skapat för att hela, förena
Älska mig.

Bakom mitt försök att försköna
ser du inte hur min värld roterar.

Som en centrifug och ett svart hål kastas allt runt,
runt, runt

Sugs in och transporteras
till en annan galax.

Forslar bort all skönhet och alla känslor.
Gör mig tom och grå,
tillåter mig inte

att andas.


Du ser hur leendet ger vika
på väg upp mot de föränderliga ögonen
i vilka du påstår dig se framtiden

och allt vad Lycka innebär.

Du tar min hand:
kall och grå

Försöker fylla mina lungor med luft,
men det är här, Älskling.

Det är här det tar slut.




Fri vers av Gråsparven
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-28 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråsparven
Gråsparven