Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig finnas: tätt intill


De svalkande dropparna
Kysser din hud
en missbelåten majkväll i början av något bra

Den första kyssen avdunstar långsamt
Vi kan lägga oss att vila
medan minnet långsamt lämnar din rörda hud.

Stilla kan jag ligga intill dig
känna, med redan vana fingertoppar,
hur ditt blod rusar,
din kropp ännu skälvande under min beröring

Se hur gamla tårar slår till reträtt längs din ryggrad
med den gråa himlen som åskådare,
och allt vi ännu inte gjort fortfarande framför oss

I plural.






Fri vers av Gråsparven
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråsparven
Gråsparven