Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig


Du höll om mig
som om det var för sista gången

Stela fingrar som ville hela och förstöra,
sargade kinder och nu tomma ögon.

Du som personifierar allt det jag älskar och behöver,
allt jag vill ha
bad mig att andas

Sa att du Aldrig kommer sluta älska mig
aldrig kommer glömma vad vi haft

aldrig kommer förlåta vad jag gjort.

Med ögonen fulla igen och fingrarna påväg bort
höll du om mig,
viskade att det var för sista gången.


Utan dig.

Var finns min mening att andas?




Fri vers av Gråsparven
Läst 779 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 18:38



Bookmark and Share


  Rasehorn
Vackert , berör !
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparven
Gråsparven