Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick, kick, fick!

Om Han inte hade tittat
jag aldrig Honom hade hittat
men nu kan jag inte säga att det hade kvittat
för att just Han finns det har ju mig kittlat...

Hans leende ögon har mig smittat
och även Hans röst när den har kvittrat
jag har inte fallit, men jag har nästan snubblat...

Så nu har det bubblat på
ja till och med dubblat på
ja jag har verkligen fått något att grubbla på så...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-10 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt