Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kurirgatan i skymning

 

den blå femtiotalsflickan

byggde ännu en kväll av potatismos

att kanske inte alltid minnas

men att trivas i

 

och barnen fick mjukrunda magar och

glada kinder och sov snart

 

medan fönsterljuset sjönk i styrka

och radhuslandskapet funderade

över om även det var av mos

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-10 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons