Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kölvattnet

daggen i gräset och ljuset förbi
inte precis optimistiska tankar
som grumlar det klara källvattnet
på väg till avlopputsläppets aldrig sinande renat
rock'n'roll skriker nån 50 år för sent
skriver någon med ! på sin vägg
en kräfta sitter i sin bur väntar på fiskaren
i kölvattnet efter skandalen




Fri vers av sl
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-09-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sl