Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjen är min

Det kommer bli bra
ni finner varandra igen

Visst är det slut
men det ska börja igen

Gjorda för varann
ständigt kämpande emot
ska ni ses igen
eller sakna era hela liv

För kärleken tar aldrig slut
den byts bara ut
mor sömnlöshet och flykt och hat

Glädjen hos mig när andra älskar
är min egen
och aldrig deras




Fri vers av sl
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-09-10 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sl