Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolutionärer

revolutionärer är bra
dom gör det omöjliga möjligt
kan man säga om man vill




Fri vers av sl
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-06-26 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, tanken här är helt rätt...
Vore det inte för en del tappra, envisa rättstänkare så skulle världen se annorlunda ut..
Mycket bra!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sl