Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorstädes ifrån

Han var aldrig hemma här
men åtminstone var han här
och lärde känna vår värld
hörde våra röster
och såg våra själar
utan att fördöma
eller tillbedja.

Han var större än så,
vi var allt
allt han levde på.




Fri vers av sl
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-09-10 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sl