Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen, kvinnan.

mannen är ingen människa
mannen är ett kön

kvinnan är ingen människa
kvinnan är ett annat kön




Fri vers av sl
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-06-26 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hårda gossar här...
Ni har rätt! Jag försökte skämta men misslyckades...
2007-06-27

    ej medlem längre
det är bara att ändra så det blir jämlikt...haha
2007-06-26

    sl
jag som ville vara hård och inte ha en sån direkt poäng, men det misslyckades jag visst med ;)
2007-06-26

    ej medlem längre
Ett finurligt påpekande av Bögen...*L*
2007-06-26

    Bögen
Och som vanligt är det mannen som är normen och kvinnan blir \"en annan\"...
Eller finns det en annan poäng?
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sl