Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


JAG ÄR JAG

Jag är jag och kommer alltid vara mig själv.
Jag kan inte förändra mig,
men kanske med din hjälp
om du är snäll
eller elak
ser mig
ber mig
om något
ska jag ge upp mig själv
och smälta i dina händer
och drejas om till rundare former
eller kantiga
hur du än formar mig.




Fri vers av sl
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 21:16



Bookmark and Share


    Bögen
Trevlig liten dikt som får mig att le innombords.
Tänk om vi på såg på oss själva och varandra på detta sätt lite oftare...
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sl