Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gång

krampen i benet släpper inte
jag släpar det
Ryggsäcken tynger på höften
Höger axel driver på
Röda sträck från remmarna
Sulorna har tappat all spänst
hälen plattats till
Tröttheten gör sig påmind
när mannen framför gäspar
snart gäspar jag också
blåser ut allt det lungorna tog in
avslappningen sprids i mage och bröst
lyckan är tillbaks




Fri vers av sl
Läst 273 gånger
Publicerad 2010-09-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sl