Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem månader och Isa är hennes namn

dom korsas
ögonen gröna tittar stort nära

liten skrutt lilla skutt
vår skatt

dom små små
så starka nyper runt mitt finger

mjuka huvudet
doftar dun
varma magen
bubblar över på min tröja

liten skrutt lilla skutt
vår skatt

skrattar nöjt mot mig
i min famn med mig
ser inte mitt svarta bagage
för dig vill jag för alltid vara vit

för dig vill jag för alltid vara vit





Fri vers av viola raz
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-11-23 20:16



Bookmark and Share


  Karin Ribbing
Åh, min guddotter heter Isa och är ett år! Vad fin den var!!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

viola raz