Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingens sida dörren (DÖRR # 0)

 

 

 

 

 

 




Den här dörren
är bara dörr.
Varken handtag
eller lås finns
för att inte tala om brevinkast.
Ingen vet på vilken sida
om dörren
som de är
om det nu är någon
kan det lika gärna vara andra sidan.







 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2010-09-11 02:44



Bookmark and Share


    näver de anima
in-i-ut-dörr
2010-09-11

  TrollTörnTrappan VIP
Vilket i bästa fall visar att inget är omöjligt...?!
2010-09-11

  Nanna X
värre än ett blindfönster, en brevbärares mardröm... du är verkligen en fena på att hitta konkreta metaforer för det "omöjliga"!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP