Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmuntran borde alla få lära sig hemma!

Vi föds ju alla olika med olika gåvor
och, som det ofta sägs att just med
den gåvan skulle vi oss själva, som
alla andra berika.

Det var ju det att vi människor är bra
på så olika saker, som skulle göra oss
alla till en stor smältdegel med bara en
regel: Att när man är, som man är det så gott
för oss alla här bär, det är vår enda uppgift här.

När folk sen på andra börjar att peta
så smått för att bara efter fel leta
då skulle de veta:

Då försvinner ju till slut det man hade att ge
när det, som skulle bli en tillgång inte får vara me´
för utan mångfald levande spontana människor
för utan dessa hur skulle då underverk kunna ske...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 08:29



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
När jag skriver den här kommentaren och säger: rätt så! mer så!
Så blir den, förhoppningsvis, i sig självt, som mej själv, en bekräftelse på att något i min uppfostran kom ut på rätsidan.

//Olof
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt