Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Solens första strålar tränger sig försiktigt genom persiennen,
mjukt smeker de mina bröst varma.

En ny dag gryr...




Fri vers av wildrose
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-11 10:43



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Yes............så är det
2010-11-07

  yoakimu
Väl fångat, återigen kärnfullt och effektfullt.

Om jag ska vara sådär språkpetig borde det dock vara "de" och inte "dem". För det är väl strålarna som smeker, eller?
2010-09-23

  the apache kid VIP
sounds like a nice way to start the day
/apache
2010-09-11

  Vildkärlek
Förnimmelse mjuk och skön att läsa
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose