Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men se dig i spegeln då

Men se dig i spegeln då
möt din blick

Har du rent mjöl i påsen?
Kan du se dig själv djupt in i själen?

Kan du möta mina ögon
utan att vända bort blicken?

Orkar du leva med dig själv
fast du ständigt sårar andra?

Stora bröst
ersätter inte hjärna

Fast stjärt
inger inte förtroende

Men se dig i spegeln då




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-11 10:59



Bookmark and Share


  Isak VIP
Kickass tolkning av våra ideals offer.
Gillar den verkligen. Kort och koncis.
2010-09-11

  Annica Ström Kvarnström
Tack =0)
2010-09-11

  Vildkärlek
stark text
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström