Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passion


du kommer emot mig
dina ögon söker mina

långsamt börjar det pirra i magen
blodet rusar i mina ådror

du sluter in mig i din famn
viskar vad du vill göra med mig

pirret i magen drar sig sakta söderut
hjärtat slår märkligt hårt

våra kroppar stämmer möte med själarna
rytmiskt blir vi ett

vi andas samma takt
respirerar in varandras känslor

våra hjärtan slår trumsolon
som blir till en vacker duett

vi landar i Nirvana
där stannar vi kvar några futtiga andetag

du går långsamt ifrån mig
mitt hjärta slår märkligt lugnt




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-11 11:36



Bookmark and Share


  queenia
precis så är det - när det är perfekt.... :)

hej på dig vännen... kul att mötas här också... :) <3
2010-09-12

  wildrose
Den känslan!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström