Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken grå söker gemensam nämnare

 

 

Fröken grå staplar lådor

på lådor

sorterar innehåll

och slänger skräp

i en säck hon sparar

 

Fröken grå ställer lådor

bredvid lådor

försöker se om

någon passar

med en annan

 

Fröken grå ser sina lådor

med tårdränkta ögon

kastar hon sig

ut och springer

långt bort

därifrån




Fri vers av Jojo
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 21:49



Bookmark and Share


    Mejja
Att packa ner och packa om är känslosamt.
Man kan både finna och förlora sig då man packar.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo