Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårplacerad

 

 

den passar inte i sällskapsrummet

inte helt i köket

kanske i hallen,

nära dörren,

där den lätt kan smita ut

nej, den passar inte inne

inte heller ute

kanske långt borta, ute

men inte nära

någon annan




Fri vers av Jojo
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-11 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo