Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goodmorning, nerd.

gå: gå mot alla vägar där jag snubblat och
slå, i alla slag där jag förlorat

rensa upp där jag förstört.

och alla öppna ytor skriker medan
närhet sticker - och titta inte på
mig när jag gråter
vänder ryggar mot blickar för att skydda
mig när jag krackelerar
det är tomt
när du inte längre längtar hit

vet inte vad det är jag själv gör längre
tappar och förlorar
finner och tar sönder
för tunga armar och för lågt gradantal

i brist på stabila marker
fumlar jag efter fasta händer
vill gärna tro att jag är något att kämpa för

cykelfångst och vi är på rätt väg
mot alla söndagar
som blåste bort i nya vindar

hålen du gör i huden
blir tomrum man kan ta på
och du berättar att vi en gång var stjärnor
som exploderade
och att senare, skulle vi älska och


glittervissla oss in i evigheten




Fri vers av fakieform
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 22:12



Bookmark and Share


    sårosa
å denna tyckte jag om. rapp och vass
2010-09-25

  sevenmoredays
i brist på stabila marker
fumlar jag efter fasta händer
vill gärna tro att jag är något att kämpa för

grymt skrivet.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform