Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner på uns av fingertopp

Jag rör dig och under min fingrar
känner jag dem
åren som ska komma
spelar musik
huden nynnar
sjunger för dig
guldet glimmar
framtidens vingslag
närmar sig
men nu är sången som
allra vackrast
även om den ljuder starkare
imorgon




Fri vers av poetlinan
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-12 22:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar!
2011-04-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är kärlek, och vacker sådan!! Slutraderna är ju så fantastiska. Underbart!/B
2010-09-19

  blaite
Helt enkelt j-t snyggt skrivna ord
2010-09-13

  Bobby
Vackert.
2010-09-13

  Anna*
Vackert beskrivet. Må allt det underbara bli ännu vackrare, skönare och starkare med tiden :-)
2010-09-13

  isabell.larsson VIP
en vacker, pulserande text.
2010-09-13

  Lasseman VIP
En vacker och skön text rader av längtan och hopp.. bra skrivet, applåder
2010-09-13

  Anya VIP
Vacker metafor, gillar särskilt: huden nynnar
2010-09-13

  firefire
så vackert;) finfin dikt! älskar det musikaliska temat..
2010-09-12

    ej medlem längre
"huden nynnar"

Underbart. Applåd! //F.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan