Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid i andra hand...

...

vill bara skrika

skrika ut min börda

ut i vindens mörker



gråta och sparka

sparka undan vreden

bort från min energi



måste lägga min själ

min insats i andra

andra som behöver mig



min styrka förtvinar

förtärs och mals sönder

måste uthärda ändå



någon gång framöver

kanske jag också kan få

få en bit



av mig själv




Fri vers av Shadow
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-11-23 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow