Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten...

I din frånvaros tystnad
där ekar den obesvarade frågan kvar än
efter två år, som aldrig förr...

Trots att jag dit gör allt för att stänga igen
både fönster, som dörr...

Så tar frågan i min hjärna ständigt nya tag
både natt, som dag, så aldrig fri från den
är varken mitt hjärta eller jag!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-12 09:46



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vilken fin text, att inte veta eller få svar är så svårt.
Jag tycker att man anar en längtan och ett svar.
2010-09-13

    ej medlem längre
Den här texten finns det mycket sorg och vemod i!

"där ekar den obesvarade frågan kvar än
efter två år, som aldrig förr..."

Det måste vara jobbigt för dig.


H/Ann
2010-09-12

  thyra
Vemodston i dina ord här. Fint!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt