Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESI

P oesi är att få till
O troligt skön text så nån då vill
E n titt på den ta
S äga mer än jaha...
I en fart, sen kan det bli bättre refill...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-12 10:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du säger det perfekt
2010-09-15

    ej medlem längre
Fint poetat Ewa - Britt!

Jag håller med. Ett givande och tagande när det
är som bäst ...


H/Ann
2010-09-12

  thyra
Precis så :)
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt