Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags-, Vecko- och Serietidningar!

I dagstidningar står det,
som har hänt. Ja där kan man
få läsa nästan om allt. I dessa är
det godkänt att läsa.

Åt veckotidningar och åt dem, som läser
dessa kan folk rynka på sin näsa...
Men i veckotidningar kommer ofta
några veckor senare fortsättningen
på det, som hänt innan och man
kan läsa hur det gick sen...

Och nästan alltid få veta vad man själv
skulle kunnat göra för att inte drabbas av
samma sak eller få tips vad man kan göra
om man hamnar i samma läge...

Och det finns folk, som säger att alla serie-
tidningar är bara skräp, läs inte dem...

Då tänker jag på två små grabbar om jag minns
rätt, som gick vilse i en skog i Norrland var borta
någon natt innan de hittades. En reporter frågade
dem att var det inte kusligt att vara själva och mitt
i natten, då svarade en av grabbarna:
-Int jag! Reportern sa då: -Men hur klarade du det?
-Ja men, sa grabben, jag höll om ett träd!
-Men hur visste du att man kunde göra så , sa reportern
-Det hade jag lärt mig i KALLE ANKAS GRÖNGÖLINGBOK!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-12 17:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vishetskorn hittar man överallt
vilken tur att killen lästa Kalle Anka
annars hade han fått det kallt
men nu kunde han trygghet hos trädet tanka
2010-09-15

    ej medlem längre
Det här stämmer tror jag, man ska inte döma ut saker i förväg. Finns något gott i det mesta!


H/Ann
2010-09-12

  lodjuret/seglare VIP
Du har så rätt när det gäller tidskrifter, för den som kan tänka och känna finns det korn av kunskap även i tidningsvärlden. Särskilt serietidningar är fulla av möjlig information att ta in, då dessa i mångt och mycket speglar verkligheten även fast det då är på ett mer fantasifullt sätt än i vanliga fall. Jag läser personligen nästan aldrig dagstidningar, men böcker och serietidningar njuter jag av att läsa. Och så finns ju textteve också. Roligt att läsa detta.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt