Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt träd


Sitter här.
i mitt träd.
Med hjärta och själ,
ut och in.
Försöker finna,
en lösning.
På att slippa svek.
Och blir för alltid,
kvarsittande,
I mitt träd.




Fri vers av Maggie
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-11-23 22:51



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
"Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till"
Samma tema, samma känslor, en underbar tolkning av den där känslan av svek som kanske är svårare att skriva om än det mesta.
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie