Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörVARNING


Innan du rör mig,
Och innan du talar till mig,
Skaka liv i mig.
Få upp mig till din livsnivå.
Så att jag förstår,
Att det du säger till mig,
Är sant.
Och att din beröring,
Inte är något mer,
Än verkligheten.




Fri vers av Maggie
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-11-23 23:15



Bookmark and Share


  Myself
skarpt skrivet.gillar punkterna,de markerar allvar.jättebra.
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie