Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Lakonia, Grekland




Inspirare Lakonia [den efterkloka lakoniska]

~*~

Författare skriver under hela året och musikbanden turnerar och filminspelningar existerar
för att du därhemma skall ha någon kultur att sedermera insupera

att inspireras av
själsfränder du kanske aldrig träffat
kända som okända i vårt människohav

där vi lever som knoppande kroppar uppå markens blågröna vatten och ser på det tillbaka
under vår levnads dagar
då vi den mesta tiden tänker på då vi ej var
och när vi ej är

finns bra dagar så allt befinner sig i balans
får man vara glad

att lösa gåtor som låter sig lösas
och lämna de andra därhän helt utan ångest

att leva i kärleken ensam och med andra

med en och alla

var dag

LPWJ 12/09/10




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-13 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten. Fint skrivet!


"att inspireras av
själsfränder du kanske aldrig träffat

att leva i kärleken ensam och med andra

med en och alla

var dag"


H/Ann
2010-09-13

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-09-13

  Bibbi VIP
Så tänkvärt.

Applåd!
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP