Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Det känns bekant..
Den där känslan av att orden fastnar i halsen och luftrören blir allt trängre.

Likgiltigheten smyger sig på, ett andrum.

Viljan att klistra på ett leénde för att få allt att kännas som förut för en stund.

Rädslan för framtiden, en molande värk i magen som viskar om ett uppbrott?

Demonerna skriker i bakgrunden att loppet är kört. Kusken är död.
De sliter sig närmare, som om de visste att mitt hopp sakta rinner ut i sanden?

Snälla vänd det här.
Prata med mig.
Laga mig.
Gör mig hel igen.




Fri vers av Suz
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz